WéPé Mondhygiëne Lisse

voor de juiste mondzorg

   
kwaliteit

                                      Medewerkers    

Mondhygiënisten

Cynthia Renfurm.

Afgestudeerd in 1992 te Amsterdam. Binnen verschillende werkvelden ervaring opgedaan. Zoals: jeugdtandverzorging, orthodontie, algemene tandartsenpraktijk. Momenteel ook werkzaam binnen de bijzondere tandheelkunde. Veel ervaring met angstpatiënten. Werkt op maandag en dinsdag.

 

Wilma Schoorl.

Afgestudeerd in 1978 te Utrecht. Werkzaam geweest in de algemene praktijk, orthodontie, gehandicaptenzorg, parodontologie. Is in 1995 de praktijk WéPé Mondhygiëne te Lisse gestart  op de Julianastraat 1. Sinds september 2003 is deze praktijk gevestigd op de Kanaalstraat 102. Wilma heeft erg véél plezier en drive in haar werk en werkt onder het motto het kan nog beter. Zij is uitermate geïnteresseerd in alle nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot de mondzorg en het managen van een eigen praktijk. Werkt 5 dagen.

 

Preventie-assistente

Linda van der Wereld.

Werkt van dinsdag tot en met vrijdag als gediplomeerd preventie-assistente. Geeft tevens adminstratieve ondersteuning. In het verleden behaalde diploma's: medisch analiste, computerprogrammeur en preventie assistente basis en plus.

 

Administratief medewerkster

  • Cindy van der Putten werkt dinsdag en donderdag.        
  • Cobi  Akerboom  werkt maandag, woensdag en vrijdagochtend.       

           

Stagiaires
  • Momenteel zijn er geen stagiaires werkzaam bij ons.